Menu

Zelf een Tegeltje Ontwerpen


3 januari 2018

‘Do it Yourself’ tegeltjeswijsheden

Tegenwoordig kun je alles personaliseren. Van kleding tot auto, van pennen tot telefoonhoesjes.

Wij van tegeltjeswijsheid willen daarin niet achterblijven en hebben ook de mogelijkheid gecreëerd om nu ook je eigen tegeltje te maken! Want wat is er nu leuker dan zelf een persoonlijk tegeltje te maken?

Jij weet immers het beste wat het perfecte cadeau is..

We hebben een zeer gebruiksvriendelijke configurator ontworpen waarmee je met een paar klikken een betaalbaar, persoonlijk tegeltje kan maken. Dus geheel zoals jij wilt dat het eruit komt te zien.

Jij kan het gehele ontwerp helemaal zelf maken!

Denk aan verschillende groottes van de tegeltjes, de tekst en de kleur. Zelfs het lettertype kun je zelf kiezen en kun je er eigen lijnen en vormpjes in verwerken.

Zo is elk tegeltjes uniek en ben je de enige die dat tegeltjes heeft. Zo zorgen we er voor dat het niet voor een speciale doelgroep aantrekkelijk is maar voor iedereen en voor elk interieur.

zelf tegeltjes maken

 

Je eigen foto uploaden

Vaak denkt men bij het maken van tegeltjes alleen aan tekst. Wij maken het ook mogelijk om bijvoorbeeld een foto te uploaden. Denk hierbij aan een mooie vakantie foto of een mooie familie foto. Foto’s maken het namelijk nog persoonlijker en unieker.

 

Prijs, zeer betaalbaar!

 

Nu horen we je denken, dat is zeker veel duurder? Nee, dat is niet het geval! De prijs is hetzelfde als bestaande “standaard” tegeltjes.

 

Materiaal: Alleen de beste kwaliteit

 

Keramisch met glanzende finish. Dit betekent dat het tegeltje jarenlang in prima conditie blijft. Ook kan je het gewoon afnemen met schoonmaakmiddel, zonder dat het materiaal verkleurd.

 

Later verder gaan door tussentijds opslaan.

 

Heb je niet de tijd om het tegeltje in een keer te maken, of wil je er extra veel tijd aan besteden? Geen probleem, bij ons kun je het tegeltje opslaan om op een later moment verder te gaan.

 

Wanneer is dit een gschikt Cadeau?

 

Elk moment! Leuk als cadeau voor vrienden of familie, maar ook heel origineel om bijvoorbeeld aan je collega’s te verassen. Of geef je werknemers een leuk en origineel cadeau te geven.

 

Heeft u inspiratie nodig?

 

Bij het maken van een tegeltje kun je denken aan persoonlijke boodschap, iemand te feliciteren op een originele manier, iemand een hart onder de riem steken of op een grappige originele manier een ruzie of geschil goedmaken. Maar denk ook aan Valentijn en de geboorte van een kind, een trouwerij of jubileum.

Ook kun je verschillende onderwerpen in de blogpagina vinden. Denk hierbij aan uitspraken van Juff Ank van de luizenmoeder, of aan Quotes uit wereld beroemde films.

 

Niet alleen tegeltjes, ook spreukborden of stoeptegels!

 

Zelf Stoeptegel ontwerpen

 

Soms is een tegeltje net te klein van formaat. Daarom maken wij het ook mogelijk om borden of zelfs stoeptegels te personaliseren. De borden zijn in verschillende groottes te verkrijgen en de tegels kunnen letterlijk als standaard stoeptegels gebruikt worden. De tegels worden namelijk bewerkt met een epoxylaag waardoor er gewoon overheen gelopen kan worden en hebben ongeveer een levensduur van minimaal 2 jaar.

 

Hoe lang is onze Levertijd.

 

Wij streven ernaar om binnen een week te leveren.

 

Enthousiast geworden en zelf aan de Slag?

Wacht niet langer en begin met een het ontwerpen van je eigen tegeltje, boord, of stoeptegel.

Hier vind je onze Editor