Menu

Tegeltjeswijsheid Zakelijk

Relatiegeschenk, verjaardagscadeau, leuke gadget bij marketingactie of jubileumcadeau? Wij staan u graag te woord om een passend geschenk samen te stellen! Neem contact met ons op via 020-6158351 of info@tegeltjeswijsheid.nl.

De volgende bedrijven gingen u voor:Vriendenloterij
Voor de Vriendenloterij heeft Tegeltjeswijsheid.nl in 2010 een fantastische actie mogen uitvoeren. Winnaars van de Vriendenloterij kregen een cadeaubon waarmee ze een tegeltje met een tekst en/of foto konden bestellen, maar mochten deze ook direct cadeau doen aan hun vrienden. Het resultaat was dat er grappige teksten en foto's over en weer gingen binnen vriendengroepen. De actie was een groot succes en letterlijk duizenden huishoudens zijn voorzien van een tegeltje.
Johnnie Walker
Voor Johnnie Walker heeft Tegeltjeswijsheid.nl een winactie opgezet met eigen pagina. In alle winkels van Dirk III zat bij elke Johnnie Walker Red Label fles een code op de wikkel waarmee de consument op een speciaal ingerichte website door Tegeltjeswijsheid.nl kon zien of hij/zij een tegeltje gewonnen had. De tegel had een speciaal authentiek Johnnie Walker design. Deze tegel kon voorzien worden van een eigen foto met een 'Johnnie Walker moment'.

BankGiroLoterij
In de webshop waar winnaars van de BankGiroLoterij een prijs mogen uitkiezen is Tegeltjeswijsheid.nl een vast onderdeel van de webshop. Tegeltjeswijsheid.nl heeft een ‘eigen’ omgeving in de huisstijl van de BankGiroLoterij gecreëerd waar de winnaars terrecht kunnen met hun inlog/wincode om hun prijs te kunnen verzilveren en zo een persoonlijk tegeltje in ontvangst kunnen nemen.