Menu

Over Tegeltjeswijsheid

Tegeltjeswijsheid.nl is dé webshop waar je tegels, tekstborden en stoeptegels kunt personaliseren met eigen teksten, spreuken of foto's. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment met de allerleukste kant-en-klare tegels en spreukborden!

Wij werken met een enthousiast team bij Tegeltjeswijsheid om jouw ideale product te realiseren.  Dat zie je terug in onze producten, die met liefde zijn gemaakt. Onze Facebookpagina met leuke spreuken en gezegdes, is razend populair. We hebben meer dan 100.000 likes!

Snelle bezorging
Wanneer je op werkdagen een tegeltje voor 13:00 uur bestelt, gaat de tegel dezelfde dag nog met PostNL mee. Voor spreukborden en stoeptegels kun je rekenen op zo'n 2-3 werkdagen levertijd.

Zakelijk
Uw eigen spreuk als relatiegeschenk op een tekstbord of tegeltje laten bedrukken? Of leuke kratjes met opdruk voor uw relaties? Tegeltjeswijsheid.nl is er ook voor bedrijven. Kijk voor meer informatie op Tegeltjeswijsheid Zakelijk.

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.