Menu

Onze voorspellingen voor TegeltjesWijsheden 2019


31 december 2018

Onze voorspellingen voor 2019

2018 was het jaar waarin wij onze nieuwe website lanceerden. We hebben hiervoor heel veel leuke feedback ontvangen, en we zijn hier ook mee aan de slag gegaan!

Zo hebben wij bijvoorbeeld onze navigatie aangepast en een prachtige “Editor” gerealiseerd. Hiermee kunt u zelf uw ideale tegeltje samenstellen. We zien dat hier ook flink van gebruik gemaakt is. Dit is zeker een ontwikkeling die we volgend jaar verwachten.

Tegeltje met foto

  1. Meer zelfgemaakte wenstegels

Door het zelf samenstellen van een spreuktegeltje, is jouw cadeau persoonlijk en uniek. Dat betekent dat er geen tweede van is en dat geeft altijd extra waarde aan een cadeau. Je laat zien dat u moeite heeft gedaan, iets dat altijd wordt gewaardeerd. En niet onbelangrijk, jouw wenstegeltje is exact zoals u dat wilt. Een eigen tegeltje ontwerpen? Dat kan hier! 

klassieke wenstegel

  1. Klassiek blijft aantrekkelijk

We zien nog steeds het ouderwetse, delfts blauwe tegeltje als de grote populaire klassieker. Er worden nieuwe ontwerpen besteld, maar het vertrouwde blauwe design blijft zeer populair. Dit verwachten wij ook voor 2019. Met allerlei ontwikkelingen in ons land, de economie en om ons heen, is er meer en meer aandacht voor het vertrouwde.

En wat is er meer vertrouwd dan een spreuktegeltje zoals dat bij jouw (groot)ouders aan de muur hing?

engelstalige wenstegel

  1. Engelse quotes op tegeltjes en tekstborden

Zoals zoveel in onze maatschappij gebeurt, zien wij ook steeds meer Engelse taal in onze producten. Dit zien wij enerzijds in spreukborden en tegeltjes met teksten of quotes en soms zien we bekende Nederlandse spreekwoorden naar het engels worden vertaald zoals "Make that the cat wise". 

tegeltjeswijsheid telefoon

  1. Meer afbeeldingen op de wenstegeltjes

Met onze nieuwe editor en betere technieken, krijgen ook wij meer mogelijkheden. Dat betekent dat wij onze tegeltjes nog mooier kunnen maken. Wij kunnen kleine plaatjes of zelfs hele achtergronden op tegels toevoegen. Op deze manier kunnen kleine kunstwerkjes ontstaan die uniek zijn als cadeau. Helemaal in combinatie met onze Editor kunt je jouw eigen wandtegeltjes van top tot teen vormgeven. Door deze nieuwe afbeeldingen komen er ook nieuwe ideen zoals bijvoorbeeld deze grappige WhatsApp vinkjes, die vond je een paar geleden zeker nog niet op een wenstegeltje!

 

Nog meer creativiteit en mooie cadeaus 

Want dat is natuurlijk de essentie van een wenstegeltje. Een prachtig cadeau, aandenken of herinnering aan een mooi moment!