Menu

Een origineel kraamcadeau: een geboorte tegeltje!


Geschreven door: Luisa Pineda -  22 maart 2019

Blijdschap!

Waarom? Omdat een nieuwe baby is geboren. Het is natuurlijk super spannend en je staat te springen om op kraamvisite te gaan. Alleen heb je nog geen idee wat je voor de kleine moet meenemen. Herkenbaar? Hier vind je een overzicht van ideeën waar ouders écht blij van worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Handgetekend (@handgetekend) op

Maak het persoonlijk

Een geboorte is een bijzonder moment en daar hoort een passend cadeautje bij. Tegenwoordig kun je veel cadeaus vinden voor baby’s waar je een tekst op kan laten drukken zoals, op een tegeltje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Handgetekend (@handgetekend) op

Zo lief, zo mooi, zo bijzonder!

Als je op zoek bent naar een uniek kraamcadeau, voeg dan een naam en geboortedatuk toe om een tegeltje te personaliseren. 

Een mooi moment vastleggen

Een tegeltje is een onwijs origineel cadeau om te geven. Je wilt natuurlijk het liefste een cadeau geven waar het gezin echt iets aan heeft. Wat is nou mooier dan zo'n bijzonder moment vast te leggen op een tegeltje?

Voor wie?

Het is belangrijk om te bepalen voor wie je het cadeautje wilt kopen. Voor het kindje, de mama of allebei?  Voor wie je ook kiest, je kunt met een tegeltje zo creatief zijn als je wilt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Handgetekend (@handgetekend) op

Must have voor elke mama

Zo kan het ook! Een geboorte tegel met een persoonlijke foto, geboorte gegevens en een gedichtje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christelijke Producten (@houseofshira) op

De toekomst

Creëer nu de mooiste herinneringen voor in de toekomst door een tegeltje cadeau te geven. Deze worden namelijk bewaard voor later.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karlijn (@momgoaldigger) op

Kies voor Tegeltjeswijsheid!

Zit je op dit moment vol ideeën en wil je die uitvoeren? Wacht niet langer en ontwerp je eigen unieke tegeltje. Dat kan in onze webshop in de categorie: maak-het-zelf. Je kunt kiezen uit een mooi lettertype, een eigen foto en je hebt de keuze uit verschillende tegelranden. Bovendien heb je de keuze uit een 10 x 10 centimeter of een 15 x 15 centimeter tegeltje. 

Als je op zoek bent naar een groter formaat, raden wij een spreukbord aan. Hier kun je kiezen uit een spreukbord van 30 x 40 centimeter of van 60 x 40 centimeter.