Menu

Spreuktegeltjes voor Kerst, leuk of mooi


18 december 2018

De leukste spreuktegeltjes rondom Kerst

De kerst is een heerlijke periode, vol lichtjes, lekker eten en gezelligheid. En daar horen ook vaak cadeautjes bij. Nu kun je weer voor een warme trui gaan of een boek dat toch niet wordt gelezen..

Maar, je kunt ook een echt origineel cadeau zoals een spreuktegeltje geven. Wij hebben een selectie van de leukst, mooiste of grappigste tegeltjes rondom het thema kerst. Zeker weten dat jij hiermee scoort!

spreuktegeltje over kerst kilo's

De kerstkilo’s, die zijn toch altijd weer even schrikken.

De kerst is een periode vol gezelligheid en lekker eten. Heel veel lekker eten. Zeker ook omdat het nieuwjaar er ook achteraan komt. Gourmetten, kerstdiners of misschien een winter barbecue. Vaak ook met een lekker biertje of een goed glas wijn. Het is heel erg prettig om die kilo’s eraan te eten, eraf kan helaas wat vervelender zijn.

Wedden dat iedereen deze situatie herkent. Zeker diegene die ieder jaar opnieuw bezweert dat dit nu echt de laatste keer was dat hij zoveel at met kerst..

witte kerst spreuktegel

Die Witte Kerst, die gaat er komen, echt!

Een witte kerst. We hebben het er zo vaak over, maar het gebeurt helaas maar zelden. Maar dan maken we toch onze eigen witte kerst? Dit spreuktegeltje maakt op grappige wijze een combinatie tussen die witte kerst en een wit wijntje. Want hé, als die sneeuw niet komt dan regelen we zelf toch een gezellige kerst.

Deze tegeltjeswijsheid is ideaal voor diegene die zelf wel zorgt voor een leuke kerst (met alcohol 😉).

kerst wenstegel cadeau

De Klassieke Kerst Wenstegel!

Toch een klassieker. Want kerst mag natuurlijk leuk en grappig zijn. Maar kerst is natuurlijk ook gewoon fijn en gezellig.

Op deze manier kun je op een originele manier de kerstwensen overbrengen. Iedereen stuurt een kaart, wie geeft er een wenstegeltje?

Nou, jij dus!

pieken met een kersttegeltje

Kerst, de tijd om te Pieken!

Haha, deze is een doordenker maar ook zo waar. Want inderdaad, die piek komt wel van pas. En dan niet alleen in de boom. Met kerst is het de kans om fijn tijd door te brengen met dierbaren. De tijd van het jaar voor gezelligheid en ontspanning.

Heerlijk opladen dus, het moment om je beste voetje voor te zetten.

Een tegel als deze zou dan een heel goede binnenkomer zijn..

christmas tegeltje

All I want for Christmas..

Laten we maar hopen dat deze niet gemeend is..

Maar toch, is het nu waar of niet? Die oudejaarsstrekking komt toch wel erg dichtbij!

Deze tegel is het ideale cadeau voor diegene die ieder jaar weer op een lot uit de loterij hoopt, letterlijk dan..

Deze spreuktegel kan ook een subtiele verwijzing zijn naar iemand die wel eens mag gaan nadenken over zijn prioriteiten.

Maak jouw eigen ideale Kerst Tegel

Onze generator maakt jouw ideale geschenktegel voor Kerst. Met die leuke spreuk van je oma of een warme wens voor je vriendin. Alles is mogelijk, dus laat die creatieve energie maar stromen voor dit originele cadeau!