Menu

Dit is dé reden om een canvas tas te gebruiken...


Geschreven door: Luisa Pineda -  15 februari 2019

Laten we eerst naar de harde feiten kijken. Hoe vervelend is het om een plastic tas te (her)gebruiken? Vaak vol met gaten en met de onzekerheid of de tas niet kapot gaat aan het einde van de dag? En eerlijk is eerlijk; echt fashionable is het niet. Nou, je raadt al waar dit naartoe gaat. Het is tijd voor een alternatief: de canvas tassen! Deze tassen zorgen ervoor dat je geen ander soort tas meer nodig hebt en hier zul je lezen waarom...


Eco-vriendelijk

Gratis plastic tassen zijn niet meer toegestaan, maar dat wist je misschien al. Het doel hiervan is om verspilling van grondstoffen te voorkomen en om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan. Kort gezegd: om voor onze eigen wereldbol te zorgen. Zo zijn de canvas tassen sinds een paar jaar weer in opkomst.

Niet alleen de flora lijdt onder deze vervuiling, maar ook de fauna. Gelukkig is er een goed alternatief. De canvas tassen zorgen ervoor dat je geen plastic zakken meer nodig hebt en bovendien zijn ze bedoeld voor langdurig gebruik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ZERO WASTE BALI (@zerowastebali) op

Trendy

De canvas tassen zijn de trend van het moment. Ze worden in de modewereld en in het dagelijks leven steeds vaker gebruikt. Dan is er nog een groot pluspunt: de functionaliteit. Waar je ook naartoe gaat, het blijft een stijlvol item versierd met logo’s, printjes of quotes. Of je nou uit eten gaat, boodschappen gaat doen of een afspraak hebt, het is een accessoire voor elke gelegenheid. Handig toch?

Kwaliteit 

De canvas tassen zijn gemaakt van katoen, van nature een zeer sterk materiaal dat niet verslijt en daardoor een langere kwaliteitsgarantie biedt. Een canvastas is dus een product met een goede prijs kwaliteit verhouding. Als we alle feiten bij elkaar optellen, kunnen we concluderen dat een canvas tas een betaalbaar accessoire is, dat voldoet aan alle verwachtingen. Een verantwoorde keuze dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dipped In Chocolate 🌺🌍🇹🇬 (@_badbrowwn) op

Als je geïnspireerd bent om een canvas tas te kopen en je hebt nog geen idee waar... Neem dan een kijkje in onze categorie: tassen van TegeltjesWijsheid voor al onze tasjes!

Canvas tas tegeltjeswijsheid liefde