Menu

Andere Persoonlijke Producten


2 maart 2018

Onze andere leuke producten

Onze site heet niet voor niets, tegeltjeswijsheid. Onze meest populaire producten zijn dan ook onze spreuktegeltjes. Vooral de tegeltjes met een oudhollands design zijn erg populair.

Maar, leuke tegeltjes zijn niet onze enige producten. Onze specialiteit is het bedrukken en vervaardigen van persoonlijke cadeaus. En dat is dus breder dan alleen tegeltjes. We willen u daarom kennis laten maken met onze andere persoonlijke producten.

Juist het personaliseren van allerlei leuke cadeautjes, is onze specialiteit.

 

Leuke mokken met jouw eigen tekst

Je ziet ze vaak hangen, mokken in bijvoorbeeld een souvenirshop. Hierop staan dan teksten over het plaatsje of land waar bent. Vaak staan er ook andere grappige stukjes op.

 

bedrukte persoonlijke mokken


Wij hebben zelf ook een lijn met bedrukte mokken. Vanzelfsprekend in onze authentieke huisstijl! Wanneer je contact met ons opneemt, kun je deze helemaal in jouw stijl ontvangen.

 

Zelf een spreukbord maken

zelf een spreukbord ontwerpen

 

Een heel leuke optie die wij aanbieden, is het spreukbord. Dit bord is groter dan een tegeltje en heeft ook net een andere uitstraling.

Dit betekent ook dat er meer tekst op een spreukbord past, of dat de tekst beter leesbaar is van afstand. Waar een tegeltje vaak op ene bureau wordt gezet of in een kamer wordt gehangen, zien wij de spreukborden ook vaak in schuren, garages of hallen.

De spreukborden zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleine variant is beschikbaar in 30x40, ons grote spreukbord zelfs in 60x40!

Dat betekent dat onze spreukborden echt leuke blikvangers kunnen zijn in bijvoorbeeld een werkplaats.

Vanzelfsprekend zijn ook de spreukborden helemaal zelf samen te stellen in onze Editor.

 

Onze nieuwste aanwinst: Persoonlijke stoeptegels

 

zelf stoeptegels ontwerpen

 

Dit is waarschijnlijk niet de eerste associatie die iemand heeft bij persoonlijke items. Maar toch is het effect van een persoonlijk ontworpen stoeptegel heel erg leuk!

Een groot voordeel is dat tegels heel lang meegaan en dat deze vaak worden gezien. Hiermee is een tegel die u zelf heeft ontworpen bijvoorbeeld ook heel erg aantrekkelijk voor een schoolplein of op het terrein van een bedrijf.

Hoe leuk is het om een klas als afscheid een tegel met alle namen op het schoolplein te laten leggen.

In plaats van een werknemer van de maand die op een poster wordt gedrukt, kan deze ook op een tegel worden gezet!

Omdat de stoeptegels aan de elementen blootgesteld zijn, werken wij deze indien u dit wenst, af met een extra harde lak. Hierdoor wordt de verf nog extra beschermt. Wanneer de lak is aangebracht dan blijft de tegel minimaal twee jaar in uitstekende conditie!

Vaak zien wij dat de stoeptegels veel langer meegaan.

Wat wij wel willen vermelden is dat de beschermlaag wat langer duurt om aan te brengen, houd dus bij het bestellen rekening dat dit enkele dagen extra duurt.

 

Het leukste cadeau is een persoonlijk cadeau

 

Of het nu gaat om stoeptegels, mokken, spreukborden of good old spreuktegeltjes: Bij tegeltjeswijsheid.nl leveren wij alle mogelijk ontwerpen en teksten. Dat betekent dat u altijd slaagt in het vinden van een persoonlijk cadeau.

Wij hebben een leuke database met allemaal prachtige ontwerpen. Wanneer u zelf in een creatieve bui bent, dan is het ook mogelijk om zelf aan het ontwerpen te slaan. Dit is mogelijk voor zowel de borden als de tegels!