Menu

3x een goede gelegenheid om een tegeltje te bestellen


28 december 2018

Een tegeltje als cadeau, bij zoveel gelegenheden een super leuk geschenk!

Omdat wij graag in contact blijven met onze klanten, proberen wij bij te houden wat de redenen zijn voor mensen om spreuktegeltjes te bestellen. Natuurlijk zitten er een aantal voor de hand liggende redenen bij, maar er zijn toch ook wat onverwachte aankopen.

We hebben een overzicht gemaakt van veel voorkomende redenen waarom mensen onze spreuktegeltjes bestellen. Vanzelfsprekend worden er veel cadeau gedaan maar er zitten dus ook andere redenen tussen.

Het is in ieder geval wel duidelijk dat veel mensen een spreuktegeltje als ideaal cadeau zien!

 

cadeau spreuktegeltje verjaardag

De verjaardag, een ideaal cadeau!

De verjaardag blijft een grote inspiratiebron voor wenstegeltjes. We zien veel grappige tegeltjes die betrekking hebben op het 40ste, 50ste of 60ste levensjaar. Deze tegeltjes zijn vaak met een knipoog. De jarige wordt er even fijntjes aan herinnerd dat hij nu echt op een stevige leeftijd begint te komen.

Het leuke is dat deze tegeltjes ook vaak een ondertoon hebben die wat serieuzer of zelfs terugstellend is. Ook al komen er wat jaartjes bij, er is nog heel veel om van te genieten.

Omdat er heel veel mogelijkheden zijn om dit tegeltje grappig te maken, of om het tegeltje ontroerend te maken, zijn er dus grote verschillen.

We dus ook een heel groot assortiment rondom de verjaardag. Wat vaak echt leuk is, dat zijn de tegeltjes die mensen zelf samenstellen. Deze kunnen soms zo leuk zijn, dat we ze aan het assortiment toevoegen zodat ook anderen van deze leuke spreuktegeltjes kunnen genieten!

 

werk tegeltje spreuk

Het afscheid, een lach en een traan

Of dit nu een afscheid is bij het werk, van een vereniging of bij een sportclub. Een tegeltje past altijd. We zien veel tegeltjes die subtiel laten weten dat de organisatie het zwaar zal hebben zonder degene die afscheid gaat nemen..

En dat diegene ook nog wel eens lastig zal kunnen krijgen zo zonder zijn oude collega’s of teamleden.

Wat het afscheid ook is, er is vaak ruimte voor een lach en een traan. Het is jammer als er iemand gaat, maar een leuk cadeau geeft altijd een leuker afscheid.

 

wenstegeltje voor vriendin

Liefde, de grote inspiratiebron

Ach de liefde, vaak bezongen, verfilmd maar ook vervloekt.

Dat laatste gebeurt niet zo vaak op onze spreuktegeltjes..

De liefde is vaak de inspiratie voor grappige tegeltjes. Want er gaat ook nog wel eens wat mis in de liefde. We zien bijvoorbeeld vaak tegeltjes waarin iemand een hart onder de riem wordt gestoken.

Deze wenstegeltjes gaan echter niet alleen over geliefden. Er zijn ook heel veel tegeltjes die gaan over families of vrienden. Een tegeltje voor je beste vriendin bijvoorbeeld of een vriend die er voor je was in moeilijke tijden.

Wat de reden ook is om een tegeltje te bestellen, een origineel cadeau als een wenstegeltje met spreuk, dat valt altijd in goede aarde!

 

Zelf een spreuktegel samenstellen?

Geen probleem!

Onze Editor is van alle markten thuis. Je kunt hier bijvoorbeeld een afbeelding toevoegen of een leuke rand om je tegeltje maken.

Hiermee kun je een strakke uitstraling of juist een heerlijk klassieke look creëren.

Het mooie is dat je door het variëren in kleuren en/of het lettertype, je een unieke sfeer kunt geven aan jouw spreuktegeltje.  

Zoals jouw tegeltje eruit zien, is er geen tweede!

Probeer het hier eens uit..