Menu

De 6 meest herkenbare tegeltjes over het werk


24 november 2018

Ach ja, dat werk toch altijd..

We werken toch al snel een kwart van onze tijd. En dan zijn er ook nog eens zoveel bijzondere momenten rondom ons werk. Het wisselen van een baan, een jubileum of een nieuwe functie. En bij zulke momenten horen soms cadeautjes. 

 

Wat een leuk cadeau is in zo’n geval een spreuktegeltje!

 

Spreuktegeltjes zijn bij uitstek geschikt om een nieuwigheidje op het werk te vieren. Een tegeltjeswijsheid die op een grappige of ondeugende manier iets verteld over de gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld eens aan een grappig tegeltje wanneer iemand 10 jaar bij de zaak is, of een leuk spreuktegeltje wanneer iemand een nieuwe baan heeft. Wij laten hieronder 6 van onze populairste tegeltjes zien, die te maken hebben met het werk!

spreuktegeltje werken is mooi

Slim werken, is ook werken..

Deze spreuktegel pas perfect bij iemand die niet altijd zin heeft om aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan die collega die stiekem toch wel eens wat langer pauze heeft. Of ken je iemand die graag klusjes overdraagt aan iemand anders. Deze tegel zegt met een lach dat werk ook maar werk is, prima om te doen maar nog beter om het iemand anders te zien doen!

 

 

tegeltjeswijsheid over hard werken

 

Tegeltje: Er is meer op de wereld dan werk alleen.

Ja, het werk.. We moeten er toch iets van maken. Daarom gaan we toch met volle energie aan de slag, toch?

Deze tegel past perfect bij iemand die het wel lekker vindt om af en toe een beetje rustig aan te doen. Ook is deze tegeltjeswijsheid heel erg geschikt om bijvoorbeeld in het kantoor of de keet hangen. Want kom op, dat werk moet toch wel leuk blijven zeg.

 

 

teksttegeltje over werken

Lachen om de negen tot vijf mentaliteit

Er wordt regelmatig over geklaagd, die 9 tot 5 mentaliteit. Maar is het eigenlijk wel zo’n probleem. Je hebt vast wel een collega die graag een uurtje later begin en ook mooi op tijd weer weg is. Dit spreuktegeltje is een grappige manier om aan te geven dat jij zo niet in elkaar steekt.

Dit tegeltje over het werk is ideaal om te geven. Maar net zo geschikt om bijvoorbeeld op je werkplek te hangen. Dan weet iedereen waarom je om halt vier niet meer te bereiken bent.

 

tegeltje met spreuk over werk

 

En we gaan weer aan de slag, met frisse zin.

Of toch niet helemaal. Want het werk moet wel relaxed blijven toch. Dit tegeltje past perfect bij iemand die lekker op zijn eigen tempo werkt. Een heel leuk cadeau dus voor een collega die soms net even te relaxed is. Of iemand die al een tijdje bij de zaak werkt, en alles lekker rustig aan doet. Dit tegeltje zorgt gegarandeerd voor een lach bij de ontvanger. En natuurlijk ook bij de andere aanwezigen. Het is alleen de vraag wat de baas ervan vindt.

Of is die baas juist de geschikte persoon om dit spreuktegeltje te ontvangen..

 

 

tegeltje met tekst over werken

Dit is een doordenker. Wie heeft hem direct door?

Grappig maar ook even een nadenkertje. En wie hoort er bij welke helft. Hoe herkenbaar is de wijsheid wel niet. Er zijn er altijd een paar die maar niet in actie komen. Heel erg leuk natuurlijk om eens een lijstje te maken wie bij welke groep hoort. En dan de vraag, wie doet het nu slimmer? De harde werker of degene die rustig aan doet?

Hoe dan ook, deze tegel is perfect om te geven of om leuk op de werkplek te hangen!

En het goede nieuws is: Er is nog veel meer keuze! Klik hier om verder te zoeken..