Menu

De 5 beste spreuktegeltjes voor de vijftigste verjaardag!


23 november 2018

50 jaar, dat vraagt om een speciaal cadeau

De vijftigste verjaardag is geen standaard verjaardag. De 50 jaar passeren betekent toch een flinke stap. Deze stap dient dat ook gevierd te worden. Dat kan met een feestje en met cadeaus. Natuurlijk hoort er bij een speciale verjaardag ook een speciaal cadeau.

En laat dat nu net onze specialiteit zijn. Met een tegeltjeswijsheid kunt u een knipoog, schaterlach of een traan aanbieden. Dit in de vorm van een grappige, mooie of ontroerende spreuk op een tegeltje. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van 5 ideale spreuktegels als cadeau voor een nieuwe 50jarige!

Dus tegeltje bij 50 jaar, kom maar op!

 

50 jarige tegeltjeswijsheid cadeau

 

Jep, Abraham (of Sarah) natuurlijk, die laat zich niet afschrikken!

Een echte klassieker: De spreuktegel die zegt dat je nog lang niet versleten bent.

50 is gewoon 18, met iets meer ervaring. Deze tegel past precies bij de Sarah of Abraham die nog helemaal niet denkt aan het pensioen en het achter de geraniums zitten. Dit spreuktegeltje zegt eigenlijk op een heel leuke manier, dat de jarige nog lang niet versleten is!

 

sarah 50 jaar spreuktegeltje

Spreuktegeltje voor Sarah!

Een hart onder de riem met een knipoog. Zo zouden we dit tegeltje met wijsheid omschrijven. Inderdaad, houd hoop want ook na de 50 kan er nog heel veel leuks gebeuren. Deze tegel zorgt gegarandeerd voor een leuk gesprek over alle dingen die nog gaan gebeuren. Het is maar de vraag of dit tegeltje meer geschikt is om iemand op beuren, of meer als een grapje moet worden gezien. Hoe dan ook, dit spreukentegeltje is absoluut het overwegen waard bij een 50ste verjaardag.

abraham 50 jaar cadeau

Hoho, alles doet het nog prima!

Ach ja, de 50 jaar. De rug wordt wat stijver en de ogen iets minder. Maar, een heleboel werkt er nog wel. Het is aan de jarige zelf om deze spreuktegel nader in te vullen. Het tegeltje kan door de eigen invulling dan ook grappig of wat pikant worden uitgelegd. Wij zeggen in ieder geval, met dit spreuktegeltje vertel je iedere 50jarige zijn of haar eigen verhaal.

En uit de reactie haal je meteen hoe de geest van de 50 jarige denkt 😊

 

spreuktegeltje 50 jarige

Een tegeltje voor de 50jarige en haar rollator..

Deze tegeltjeswijsheid is er in vrolijk roze en Delfts Blauw. De Sarah of Abraham wordt hier toch even aan het denken gezet. Ja, want een jonge blom dat is de jarige niet meer. Gelukkig gaat het hier om een grap. De rollator blijft nog wel even weg. Dit is een tegeltjeswijsheid die zeker een lach gaat opleveren. En stiekem natuurlijk ook de hoop dat die rollator nog heel lang op zich laat wachten.Extra leuk aan dit tegeltje is de afbeelding van de rollator!

 

abraham spreuktegeltje

Aiai, die rimpels..

Ach ja, de rimpels. Als 50 jarige zijn die niet meer te ontkennen. Alleen, of deze tegel daar nu echt een steuntje in de rug voor is. Wij zien dat deze tegel toch vooral een subtiele hint is dat er toch echt wel wat jaren te zien zijn. Maar gelukkig past deze tegel perfect bij een kranige jarige die zich niet laat tegenhouden door kleine onbenullighedn. Er is nog zoveel te doen en te ontdekken, die rimpeltjes zijn gewoon een teken van wijsheid.

En laat die wijsheid nu net perfect op onze tegeltjes passen..

Kijk ook eens in onze editor om zelf creatief aan de slag te gaan!