Menu

De leukste tegels om cadeau te doen op een verjaardag


Geschreven door: Luisa Pineda -  1 maart 2019

Hieperdepiep hoera!

De dag waarop iemand zijn of haar verjaardag viert: de verjaardag. Hoe ouder je wordt, hoe krachtiger je wordt. Ouder worden heeft veel voordelen en één daarvan is: leuke cadeautjes krijgenBenieuwd naar de 5 leukste tegeltjes om cadeau te doen op een verjaardag? Kijk dan snel verder...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tegeltjeswijsheid.nl (@tegeltjeswijsheid.nl) op

 

1. Stom tegeltje?

We kennen ze allemaal, de spreuken die grapjes maken over het ouder worden. Deze is om de jarige job aan het lachen te krijgen en zodat hij of zij deze verjaardag niet meer vergeet. 

2. Back in the days...

Leeftijd is maar een nummer. Je bent natuurlijk zo jong of oud als je je voelt!

3. Het leven is een groot feest

Ouder worden is de enige manier die we kennen om langer te leven. Dus laten we ervan genieten!

4. Focus op jezelf

Ouder worden heeft echt zijn voordelen. Uit onderzoek blijkt dat ouderen zich gemmakelijk uit spreken: ze durven te zeggen wat ze willen en vinden. Kom maar op met die rimpels!

5. Beschouw het als een overwinning!

Weer een jaartje ouder? Beschouw het niet als straf en vier het! Iemand op leeftijd heeft namelijk overzicht en is wijzer. Oh jawel - wij willen wél graag gebak.  

 

Tegeltjeswijsheid!

Ken je iemand die binnenkort jarig is? Het perfecte cadeau voor de jarig job is natuurlijk een verjaardagstegeltje. Je kunt via onze webshop in de categorie: maak-het-zelf binnen no time een persoonlijk tegeltje ontwerpen of er eentje uitkiezen in de categorie: tegeltjes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tegeltjeswijsheid.nl (@tegeltjeswijsheid.nl) op