Menu

Leuke gelegenheden voor een cadeautje


4 maart 2019

Leuke gelegenheden voor een cadeautje

We krijgen allemaal graag cadeautjes. Het is een cliché dat vooral vrouwen graag een presentje van hun partner ontvangen. Ook mannen zijn vaak heel erg blij met een cadeau(tje). De essentie van een goed cadeau is dat het persoonlijk is en dat er over is nagedacht. Een cadeau moet dus uitstralen dat er aandacht is besteed aan het bedenken ervan.

Een passen cadeau is daarom het beste cadeau dat er is.

Maar, wat zijn nu ideale gelegenheden om een cadeautje te geven?

We hebben hier een handig lijstje, dat direct ook een passend cadeau suggereert. Maar natuurlijk ken je zelf nog meer mogelijkheden. Er is immers niet altijd een aanleiding nodig voor een cadeautje. Vaak zijn zelfs de meest onverwachte presentjes, de leukste!

 

De verjaardag, een klassieker

 

verjaardagscadeau

 

Iedereen weet dat je bij een verjaardag met een cadeautje aankomt. Het kan soms wel even lastig zijn om iets leuks te bedenken, zeker als de jarige geen lijstje heeft gedeeld. Dan kom je dus weer aan met een bos bloemen of met een fles wijn. Een prachtig alternatief is dan een persoonlijk tegeltje met een felicitatie. Wij hebben een complete sectie op onze site die is gericht op verjaardagen en felicitaties.

 

Een mijlpaal op het werk

 

cadeau collega

 

Het werk is een heel belangrijk onderdeel van ieders leven. Het is daarom ook een ideale gelegenheid voor een cadeau. Bijvoorbeeld bij een jubileum of bij een nieuwe baan past een persoonlijke spreuktegel. Door te kiezen voor een passen spreuk, heb je een fantastische origineel cadeau!

 

Diploma’s als moment voor een cadeau

 

cadeau zwemdiploma

 

Of het nu gaat om het afrijden, een zwemdiploma of een studie die is afgerond. We zijn allemaal blij als we een papiertje halen. Zeker als we er hard voor hebben gewerkt. Het ideale cadeau is dan een leuke spreuktegel die de prestatie nog eens onderstreept.

Natuurlijk kan hier ook subtiel worden gezegd dat het allemaal wel wat lang duurde..

 

Alle veranderingen in het liefdesleven

 

cadeau liefde

 

De liefde is toch een van de meest belangrijke zaken in ons leven. Dat betekent dat er heel veel aandacht en tijd naar uitgaat. Dan mag dan ook terugkomen in het geven van cadeaus.

Er zijn zowel leuke als minder leuke momenten. Het aangaan van een huwelijk of het verbreken van een relatie.

Zelfs de zoektocht naar een partner kan een bron van inspiratie zijn. Wij hebben in ieder geval een hele grote voorraad met leuke spreuktegeltjes op het gebied van de liefde. Het varieert hierbij van heel erg grappig, tot lief naar een slimme overpeinzing.

De liefde is persoonlijk, een passen cadeau hierbij dus ook.

 

Maar laat je niet beperken

 

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden voor cadeaus. Wanneer jij denkt dat het een goed moment is, dan is dat altijd zo.

Iedereen wordt blij van een beetje aandacht, dus zorg dat je een paar unieke tegeltjes op voorraad hebt liggen zodat je bent voorbereid!