Menu

4 plekken in het interieur die je op kunt frissen met een tegeltje


Geschreven door: Luisa Pineda -  22 februari 2019

Tegeltjes, tegeltjes aan de wand..

Op zoek naar een vleugje extra sfeer in huis? Tegels laten je huis stralen. Zelfs op plekken waar je misschien niet zo gauw aan zou denken. Wij hebben vier creatieve manieren verzameld om met een tegeltje je interieur op te frissen!​

 

1. De woonkamer

De woonkamer is dé plek om heerlijk te ontspannen. Het liefst breng je de meeste tijd door in een woonkamer waar jij je helemaal thuis voelt en die ook nog eens naar jouw smaak gestyled is. Een tegeltje kan de sfeer van je woonkamer uniek maken en: het staat mooi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @home_beats op

 

2. De eetkamer

Al aantal jaar heb je dezelfde inrichting en eigenlijk zou je graag je woning restylen. Het is lastig om je woning te decoreren zonder veel geld uit te geven. Zelfs voor de meest vooraanstaande interieurstylisten kan dit lastig zijn. Voor de kleine portemonnee heb wij een oplossing: een tegeltje (of meerdere)!

Bron

Zo kan het natuurlijk ook... 

Bron

3. De keuken

Tegels zijn ideaal voor in de keuken omdat ze hitte- en vlekbestendig zijn. Het maakt dus niet uit of je vaak in de keuken staat, jouw tegeltje blijft in goede staat!

Bron

4. Het kleinste kamertje

Het toilet is de kleinste kamer in huis en daardoor vergeet men vaak om aandacht te besteden aan het interieur. Al snel is het toilet simpel en kleurloos. Een leuk of grappige tegeltje doet wonderen! Zo kun je weer in alle gezelligheid een boodschap doen 😉 

Bron

Veel verschillende soorten

Van gebakken tegels in alle kleuren van de regenboog, tot tegels in het oud Hollandse Delftsblauw: voor iedere ruimte in huis is hetgeschikte tegeltje te vinden! Neem een kijkje in de Tegeltjeswijsheid categorie: tegeltjes voor nog meer tegels.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anita Kloppenburg (@anklop) op

Geïnspireerd geraakt?

In iedereen schuilt wel een kleine kunstenaar. Je kan daarom op onze website in de maak-het-zelf categorie een eigen tegeltje maken. Ideaal voor een persoonlijke touch in je interieur!

Bron

Voor welke tegeltje je ook kiest, er is altijd wel eentje die je hart doet overslaan. Kortom, een tegeltje is een investering voor je interieur - en dat maar voor een klein prijsje!

Hier vind je al onze tegeltjes!