Menu

Cadeautip voor een diploma: een spreuktegeltje!


Geschreven door: Luisa Pineda -  14 juni 2019

Geslaaaaaagd!

Ja! Het is zover. Eindelijk kun je je dochter, zoon of een andere topper feliciteren met het behalen van hun diploma. De taak aan jou dus om een origineel en geslaagd cadeautje te geven. Zo’n cadeautje blijft altijd speciaal, omdat zij hard naar dit moment toegewerkt hebben. Dus twijfel niet langer en kies een van onze leukste tegeltjeswijsheid diploma tegeltjes.

examen tegeltje

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Altijd het juiste cadeau

Als een bekende geslaagd is, dan hoort daar natuurlijk een vrolijk cadeautje bij. Maar een cadeautje uitzoeken blijkt soms toch  lastig te zijn. Wat vond diegene nou zo leuk? Stop met twijfelen en geef de geslaagde een tegeltje cadeau.

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Een van je eerste diploma’s

Het veterdiploma is een van de eerste diploma’s die je behaalt in je loopbaan. Als een kind het veters strikken eindelijk onder de knie heeft, is het leuk om een veterdiploma uit te reiken. Super leuk om zo’n speciaal moment vast te leggen op een tegeltje.

veterdiploma tegeltje

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Het is tijd

Na veel bloed, zweet en tranen, is het eindelijk zover: een student heeft zijn diploma gehaald! Het feestje komt eraan en je wilt natuurlijk niet met lege handen arriveren. Waarom koop je niet een cadeau dat een mooie herinnering geeft aan zijn of haar inzet? Doe een tegeltje cadeau en maak een onvergetelijke herinnering.

examens tegeltje

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

A, B of C?

Een tegeltje cadeau geven kan je zo feestelijk maken als je zelf wilt. Je voegt namelijk eenvoudig je eigen foto en tekst toe in onze editor. Heb je een foto van de eerste zwemles van diegene die net geslaagd is? Zet die op een tegeltje en maakt het nog persoonlijker!

zwemdiploma tegel

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Vroom vroom...

Iemand die net geslaagd is voor zijn rijbewijs kun je natuurlijk leuk verrassen met een tegeltje, want het behalen van een rijbewijs is een moment dat je nooit meer vergeet.

rijbewijs tegel

Klik hier om dit tegeltje te bestellen

Het gaat om het gebaar

Iedereen wil iets moois geven wat niet direct in de prullenbak belandt. En niemand wil bekend staan als iemand die slechte cadeautjes geeft. Maak je daar vanaf nu geen zorgen meer over, want als je kiest voor Tegeltjeswijsheid, zit je absoluut goed. Je kan namelijk al een Tegeltjeswijsheid cadeau geven vanaf €10,45. 

Of... 

Maak in de editor je eigen tegel! Personaliseer een tegeltje door jouw eigen spreuk, quote of andere tekst toe te voegen. Daarnaast kun je ook een foto op de tegel plaatsen.

Maak je eigen tegel

 

Klik hier om je eigen tegeltje te ontwerpen