Menu

Hilarische 1 april grappen om uit te halen op kantoor


Geschreven door: Luisa Pineda -  31 maart 2019

Kikker in je bil

1 april staat alweer voor de deur. Deze dag is het perfecte excuus om een grap uit te halen bij je collega’s. In deze blog vind je de drie leukste 1 april grappen voor op kantoor. Je kunt deze grappen natuurlijk ook gebruiken op de andere 364 dagen van het jaar! Veel succes...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leanna Halldorf (@halldorfhomes) op

1. Nep schadebriefje op de auto

Doe net of je de auto van je collega hebt beschadigd door een briefje tussen zijn ruitenwissers te stoppen. Op dit briefje staat dat het een ongelukje was en dat je je excuseert voor de schade aan de auto. Je laat een telefoonnummer achter om je te bereiken, “06-12345678”. Je collega krijgt gegarandeerd de schrik van zijn leven en denkt dat zijn auto stuk is! Gefopt!

Bron

2. Verwissel heel stiekem de sapjes

Delen jullie in de bedrijfskeuken een koelkast? Pak verschillende pakken met melk of sap en verwissel de inhoud. Komisch!

Let natuurlijk wel even op of je collega niet allergisch is ;)

3. Het koffiezetapparaat is kapot!

Is het mogelijk om een werkdag te overleven zonder koffie? Nee. Vertel daarom je collega’s dat het koffiezetapparaat stuk is. Om het nog realistischer te maken, plak een brief op met ‘buiten werking’. Zorg dat iedereen op de hoogte is en haal zelf na een tijdje een bakje koffie. 1 APRIL!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koffie Piraat (@koffiepiraat) op

Doe het goed of doe het niet

Je lieve collega’s in de maling nemen is altijd geinig. Bij Tegeltjeswijsheid vind je voor elk wat wils. Denk aan een tegeltje met een 1 april spreuk. Zo kunnen jullie je allemaal herinneren hoe grappig het was. Hieronder 3 Tegeltjeswijsheid inspiratie tegeltjes:

1.

2. 

3.

 

Tegeltjeswijsheid.nl

Je kunt natuurlijk ook zelf een tegeltje ontwerpen naar wens in onze maak-het-zelf categorie. Personaliseer de tegeltje door jouw eigen spreuk, quote of andere tekst toe te voegen. Daarnaast kun je ook een foto op de tegel plaatsen. Hoe leuk!

KLIK HIER OM EEN EIGEN TEGEL TE ONTWERPEN!