Stoeptegel lotte van houtum

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 36,30

Special Price € 22,51

Product omschrijving

Stoeptegel

Wij printen de betonnen stoeptegels met keiharde UV-Inkten. De UV-inkten zorgen voor mooie kleuren die bestand zijn tegen de invloeden van het weer. Denk aan zonlicht en vorst. Stoeptegels met print zijn onderhevig aan slijtage. U kunt een laklaag laten aanbrengen.
Deze bestaat uit
• Voorzien van een primer
• Voorzien van een topcoat transparant
• Afgewerkt met een transparante antislip laag mat

Het is bij normaal buiten gebruik : scaten/lopen/rolschaatsen etc. slijtvast en hufterproof.
Wij adviseren deze laag altijd te gebruiken. De tegel zonder laag heeft geen slijtagegarantie.


De handelingskosten per tegel zijn €1.77. Wij versturen de tegel met PostNL. Houd rekening met een extra dag i.v.m. bezorging.
Wil je de tegel liever komen ophalen in onze vestiging, Almere, Amsterdam, of Amersfoort, dat kan. Ook hiervoor vind je hieronder een keuze. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht.

Deel

Stoeptegel lotte van houtum

Meer Views

* Vereiste velden

Normale prijs: € 36,30

Special Price € 22,51

 

Details


 
Stoeptegel Wij printen de betonnen stoeptegels met keiharde UV-Inkten. De UV-inkten zorgen voor mooie kleuren die bestand zijn tegen de invloeden van het weer. Denk aan zonlicht en vorst. Stoeptegels met print zijn onderhevig aan slijtage. U kunt een laklaag laten aanbrengen. Deze bestaat uit • Voorzien van een primer • Voorzien van een topcoat transparant • Afgewerkt met een transparante antislip laag mat Het is bij normaal buiten gebruik : scaten/lopen/rolschaatsen etc. slijtvast en hufterproof. Wij adviseren deze laag altijd te gebruiken. De tegel zonder laag heeft geen slijtagegarantie. De handelingskosten per tegel zijn €1.77. Wij versturen de tegel met PostNL. Houd rekening met een extra dag i.v.m. bezorging. Wil je de tegel liever komen ophalen in onze vestiging, Almere, Amsterdam, of Amersfoort, dat kan. Ook hiervoor vind je hieronder een keuze. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht.
 

Aanvullende Informatie


 
Naam Stoeptegel lotte van houtum
 
Website Security Test