Maak je eigen stoeptegel

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 36,30

Special Price € 22,51

Product omschrijving

Maak je eigen stoeptegel met een mooie foto of tekst.


Klik op de personaliseer knop hier boven.

Formaat: 30 x 30 cm
Materiaal: betonWij printen de betonnen stoeptegels met keiharde UV-Inkten. U kunt kiezen uit:
* Geen beschermlaag Er komt geen extra laag op de opdruk. Voor binnen gebruik of tijdelijke acties, geen garantie.
* Epoxy laag Geeft een verwachte levensduur van minimaal twee jaar. Er komt een glanzende laag over de tegel. Dit adviseren wij ten alle tijden.

Ook printen we standaard een witlaag onder de print, omdat de kleuren hierdoor beter tot hun recht komen. Het grijs van de tegel is dan niet meer zichtbaar.


Lukt het u niet via onze zelfmaakmodule een geschikte opmaak te realiseren, neem dan gerust contact met ons op: klik hier

Levertijd (= verzending) stoeptegel 2 weken.Wij versturen de tegel met PostNL. Houd rekening met een extra dag i.v.m. bezorging. De verzendkosten per post zijn €6,95 incl BTW extra.

Wil je de tegel liever komen ophalen in onze vestiging, Almere, Amsterdam, of Amersfoort, dat kan. Ook hiervoor vind je hieronder een keuze. De verzendkosten worden dan eerst in mindering gebracht op de tegel als een korting. Later bij afronden komen ze er weer bij, waardoor u netto op hetzelfde bedrag komt en dus de verzendkosten niet betaalt.

Deel

Maak je eigen stoeptegel

Meer Views

 

Details


 
Maak je eigen stoeptegel met een mooie foto of tekst.
Klik op de personaliseer knop hier boven. Formaat: 30 x 30 cm Materiaal: beton
Wij printen de betonnen stoeptegels met keiharde UV-Inkten. U kunt kiezen uit: * Geen beschermlaag Er komt geen extra laag op de opdruk. Voor binnen gebruik of tijdelijke acties, geen garantie. * Epoxy laag Geeft een verwachte levensduur van minimaal twee jaar. Er komt een glanzende laag over de tegel. Dit adviseren wij ten alle tijden. Ook printen we standaard een witlaag onder de print, omdat de kleuren hierdoor beter tot hun recht komen. Het grijs van de tegel is dan niet meer zichtbaar. Lukt het u niet via onze zelfmaakmodule een geschikte opmaak te realiseren, neem dan gerust contact met ons op: klik hier

Levertijd (= verzending) stoeptegel 2 weken.

Wij versturen de tegel met PostNL. Houd rekening met een extra dag i.v.m. bezorging. De verzendkosten per post zijn €6,95 incl BTW extra. Wil je de tegel liever komen ophalen in onze vestiging, Almere, Amsterdam, of Amersfoort, dat kan. Ook hiervoor vind je hieronder een keuze. De verzendkosten worden dan eerst in mindering gebracht op de tegel als een korting. Later bij afronden komen ze er weer bij, waardoor u netto op hetzelfde bedrag komt en dus de verzendkosten niet betaalt.

 

Aanvullende Informatie


 
Naam Maak je eigen stoeptegel
 
Website Security Test