Maak je eigen stoeptegel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,30

Product omschrijving

Maak je eigen stoeptegel met een mooie foto of tekst.


Klik op de personaliseer knop hier boven.

Formaat: 30 x 30 cm
Materiaal: betonWij printen de betonnen stoeptegels met keiharde UV-Inkten. De UV-inkten zorgen voor mooie kleuren die bestand zijn tegen de invloeden van het weer. Denk aan zonlicht en vorst. Stoeptegels met print zijn onderhevig aan slijtage. U kunt een hufterproof laklaag laten aanbrengen. De levertijd wordt dan met 5 dagen verlengd, de toeslag is €49,95 incl btw.

Wij printen standaard een witlaag onder de print, omdat de kleuren hierdoor beter tot hun recht komen. Het grijs van de tegel is dan niet meer zichtbaar.


Lukt het u niet via onze zelfmaakmodule een geschikte opmaak te realiseren, neem dan gerust contact met ons op: klik hier

Levertijd (= verzending) stoeptegel 4-5 werkdagen, met laklaag +5 dag

Wij versturen de tegel met postnl. Houd rekening met een extra dag ivm bezorging. De verzendkosten zijn €13,25 incl btw.

Wil je de tegel liever komen ophalen in onze vestiging, Almere, Amsterdam, of Amersfoort, dat kan. Ook hiervoor vind je hieronder een keuze. De verzendkosten worden dan eerst in mindering gebracht op de tegel als een korting. Later bij afronden komen ze er weer bij, waardoor u netto op hetzelfde bedrag komt en dus de verzendkosten niet betaalt.

Deel

Maak je eigen stoeptegel

Meer Views

 

Details


 
Maak je eigen stoeptegel met een mooie foto of tekst.
Klik op de personaliseer knop hier boven. Formaat: 30 x 30 cm Materiaal: beton
Wij printen de betonnen stoeptegels met keiharde UV-Inkten. De UV-inkten zorgen voor mooie kleuren die bestand zijn tegen de invloeden van het weer. Denk aan zonlicht en vorst. Stoeptegels met print zijn onderhevig aan slijtage. U kunt een hufterproof laklaag laten aanbrengen. De levertijd wordt dan met 5 dagen verlengd, de toeslag is €49,95 incl btw. Wij printen standaard een witlaag onder de print, omdat de kleuren hierdoor beter tot hun recht komen. Het grijs van de tegel is dan niet meer zichtbaar. Lukt het u niet via onze zelfmaakmodule een geschikte opmaak te realiseren, neem dan gerust contact met ons op: klik hier Levertijd (= verzending) stoeptegel 4-5 werkdagen, met laklaag +5 dag Wij versturen de tegel met postnl. Houd rekening met een extra dag ivm bezorging. De verzendkosten zijn €13,25 incl btw. Wil je de tegel liever komen ophalen in onze vestiging, Almere, Amsterdam, of Amersfoort, dat kan. Ook hiervoor vind je hieronder een keuze. De verzendkosten worden dan eerst in mindering gebracht op de tegel als een korting. Later bij afronden komen ze er weer bij, waardoor u netto op hetzelfde bedrag komt en dus de verzendkosten niet betaalt.
 

Aanvullende Informatie


 
Naam Maak je eigen stoeptegel
 
Website Security Test